Kyu-vizsga Székesfehérváron

BALATON SOUND 2011

Ebből kifolyólag az összes 2.osztályú kocsi tele volt emberekkel, sőt még a kocsik közötti átjárókban is ültek. Végül csak a bicikli tárolóban sikerült némi helyet találnunk ahol viszonylag kényelmesen sikerült végig állnunk az utat. Az utazást az is nehezítette, hogy aznapra 2.fokú hőségriadót rendeltek el.


Az edzőtábor:


Az edzőtáborból sokat nem láthattunk mert csak a fegyveres szabad gyakorlásra értünk oda. Itt találkoztunk Sárossy Péterrel aki láthatólag jóval korábban érkezhetett meg, (napokkal) hiszen a teleizzadt gi és a kimerültség látványa arról tanúskodott, hogy aktívan részt vett az előző napok edzésein.

A vizsga:

Klubunkból erre a vizsgára csupán egyetlen egy elszánt "harcos" érkezett. Dóra nagy lelkesedéssel vágott bele, hogy felkutassa "párját" , aki mint később kiderült nem érkezett meg. Az utolsó pillanatban sikerült megtalálni a "megfelelő" embert erre a feladatra. Uke munkával kezdett "hősünk", és a tori mozgásából ítélve úgy gondoltunk sínen vagyunk. Az első komolyabb akadályt az okozta, hogy bár a tori munkája megfelelő volt az uke munkája viszont csapnivaló. Nem volt támadás, Dórának úgy kellett húzogatnia emberünket.  Viszonylag rövid vizsga után viszont számunkra megnyugtató eredmény született ami még ezt a gyenge uke-munkát is elhomályosította. Hoppál Dóra 3.kyu fokozattal gazdagította a Kyojun dojo látatlan dicsőség tabelláját.

Hazaút:

Véget ért a BALATON SOUND és ugyanúgy ahogyan reggel este szintén a biciklitárolóban kötöttünk ki. A nap végét levezetésként pedig egy nagy fagylaltozással zártuk le bizakodva tekintve a 2.kyu felé...:)

                              2011.07.10.