A megnövekedett létszám miatt úgy döntöttünk, hogy egy nagyobb terembe tesszük át a dojo székhelyét. Így ismét a XI. kerületre esett a választásunk. Az új betatamizott terem a jelenlegi termünk több mint kétszerese. A Bikás Budo Akadémián az Aikido mellett a Judo és a Kempo is képviselteti magát. A nemrég felújított intézményben kulturált, tiszta öltözők, pihenőhelyiség, konditerem, illetve portaszolgálat biztosítja az itt edzők kényelmét és biztonságát.

Lehetőség van továbbá egyéni vizsgafelkészítő, illetve igény szerint délelötti, kiscsoportos danfelkészítő edzésekre is. Ezt létszámtól függően egy kisebb (60 m2) teremben tudjuk megvalósítani. Az edzések a megszokott hétfői és csütörtöki időpontokhoz igazodva szerdán, illetve pénteken lesznek, 19:00-20:30-ig. (Bővebb információ az edzések menüpont alatt)

A fegyverek tárolására egyelőre nincs lehetőség, így azt mindenki minden edzésre hozza magával!

2020. szeptembertől ez a terem lesz a Kyojun dojohálózat központi terme, így itt lesznek megtartva az aktuális kyu vizsgák, illetve a dan próbavizsgák is. Egyelőre a budaörsi terem sem szűnne meg, továbbá a vezetőedző személye is változatlan marad. Éppen ezért lehetőség nyílik mindkét teremben gyakorolni, ezáltal akár heti négy edzésen is részt tudnak majd venni a tanulók.

Fontos változás!

A költözéssel egy időben újból mindkét teremben megtartható lesz az új tagok számára a 2 ingyenes próbaedzés, továbbá vizsgafelkészülési időszak előtti 1 hónapos megfigyelő és felkészítő edzések ismét kedvezményes áron lesznek elérhetőek a Kyojun dojohálózat tanulói részére.

Az Akadémia konditeremmel, illetve étteremmel (jelenleg felújítás alatt) is rendelkezik, így akár edzőtáborok megszervezésére is alkalmas lehet. Azok a tanulók, akik az edzés után szeretnének a konditeremben edzeni, ezt bármikor kedvezményesen megtehetik, amennyiben a dojo felé nincsen tagdíjtartozásuk.

2021-től továbbá ismét bevezetésre kerül a már többek által hiányolt Kyojun szemináriumrendszer is. Ezeket a kétnapos táborokat mindig a Magyarországi Kobayashi Dojok Egyesülete vizsgaidőpontjaihoz igazítjuk. A szemináriumok végén a Kyojun dojohálózat házivizsgáit, illetve a központi kyu és dan felmérő vizsgákat is megtartjuk.